20 de desembre del 2015

Dos morts en un xoc a Camarles eleven a 15 les víctimes al tram ebrenc de l'N-340 durant el 2015


CAMARLES (Baix Ebre).- Dos homes han mort aquest dissabte a la tarda en un accident de trànsit entre una autocaravana i un camió a l'N-340 a l'altura de Camarles. Amb aquests dos morts ja són quinze els morts a l'N-340 al tram Terres de l'Ebre durant el 2015. Segons el Servei Català de Trànsit, l'accident ha passat cap a les 14.56 hores de la tarda, a l'altura del quilòmetre 1.091, on per causes que es desconeixen han xocat els dos vehicles. A conseqüència de la col·lisió, han mort els conductors de l'autocaravana i del camió i una dona ha resultat ferida de poca gravetat i ha estat evacuada en una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

L'N-340 ha estat tallada durant diverses hores en els dos sentits de la marxa i s'han fet desviaments per l'interior d'un polígon industrial. Fins al lloc del sinistre s'hi han desplaçat cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del SEM. Segons el SEM, el conductor de l'autocaravana que ha mort en l'accident és Bernard Marcel C., de 66 anys. L'altra víctima mortal, que conduïa el camió, és Chestimirou I.B., de 42 anys. La dona que ha resultat ferida de poca gravetat anava de copilot a l'autocaravana i és Marie Christine C., de 58 anys. La ferida ha estat evacuada a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa en una ambulància del SEM.

Segons les primeres investigacions, els dos vehicles han xocat frontalment en una recta. L'impacte ha estat tan fort que la caravana ha quedat destrossada i el camió ha quedat encreuat a la via ocupant els dos carrils. La carretera ha estat tallada durant unes hores en els dos sentits de la marxa, perquè s'han hagut de retirar les restes dels dos vehicles i ha calgut una grua de grans dimensions per poder treure el camió. / Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta