18 de desembre del 2015

El Baix Ebre aprova un pressupost de 10,8 milions d’euros per al 2016

 

TORTOSA (Baix Ebre).- El ple del Consell Comarcal del Baix Ebre ha aprovat sense cap vot en contra el pressupost de l'exercici de 2016 que s'eleva a 10,8 milions d’euros. ERC, PSC i PP han votat a favor mentre que CiU i Entesa s'han abstingut. La partida més important del capítol d’ingressos és la de les transferències corrents, que corresponen a la prestació de serveis transferits, bàsicament per part de la Generalitat, i que sumen 9’6 milions d’euros. En l’apartat de despeses, el capítol de personal ascendeix a 3’7 milions d’euros, amb un augment del 8,34 per cent en relació al pressupost de 2015 per la incorporació de personal provinent de programes ocupacionals del SOC, unes vint persones.

El capítol d’inversions puja a 952.149 euros. Aquest capítol inclou l'execució del projecte de construcció de la planta d'envasos a l'Aldea, amb un pressupost de 581.000 euros, i també les millores a fer a les estacions depuradores d'aigües residuals així com la posada en funcionament de les noves instal·lacions de Vinallop, Tivenys, Alfara de Carles i Benifallet, amb una partida de gairebé 329.000 euros. El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Dani Andreu, ha afirmat que és un pressupost “realista i responsable” que vetlla per la continuïtat dels serveis que es presten des de l’ens comarcal.

El pressupost aprovat contempla la renovació del projecte Baix Ebre Avant “Treball a les 7 comarques” com a un instrument per fomentar la creació d'ocupació en el sector turístic i agroalimentari de la comarca a partir de millorar-ne la competitivitat. El pressupost també inclou el foment de l'ocupació juvenil amb tres programes de suport a la recerca de feina. / Via Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta