10 de desembre del 2015

La federació veïnal d'Amposta dóna suport a l'11-D, tot i que els alcaldes no han signat el seu manifest


L'AMETLLA DE MAR (Baix Ebre).- La Federació d'Associacions de Veïns d'Amposta ha fet una crida a la participació dels ciutadans en la gran manifestació d'aquest divendres convocada pels alcaldes i els transportistes. Serà la seva manera de donar suport a la protesta però sense que hi participi cap dels seus representants, per coherència, ja que els alcaldes no han signat el seu manifest, com els reclamaven, degut a què no accepten renunciar i aturar les rotondes de Foment. El copresident de l'entitat veïnal, Llorenç Navarro, ha demanat que s'aprofiti la mobilització per sumar suports als talls setmanals. Navarro ha avisat els representants polítics que hauran mantenir la pressió per l'alliberament de l'AP-7 més enllà de l'11 de desembre o hauran "defraudat de nou" els ciutadans.

Una cinquantena de veïns han tornat a tallar l'N-340, com fa ja dotze setmanes, a l'Ametlla de Mar, al Baix Ebre, per reclamar la gratuïtat de l'AP-7. A un quart de tres, i fins les quatre, s'han tornat a reunir a peu de carretera. En l'assemblea setmanal s'ha concretat el posicionament de la Federació de Veïns d'Amposta, que lidera aquest moviment veïnal, sobre la manifestació que han convocat per aquest divendres alcaldes i transportistes.

Com ha explicat Llorenç Navarro, copresident de l'entitat, finalment es donarà suport a la protesta perquè s'hi defensa el mateix lema que venen reclamant des de fa més de dos mesos: la gratuïtat de l'AP-7. Cap dels representants d'aquest organisme, però, serà present a cap dels vuit talls simultanis que es faran a les tres de la tarda. "Hem dit a tots que vagin i donem tot el suport però nosaltres, com a persones coherents, hem de dir i hem de recordar-los, que no estan complint amb allò què demanen els veïns que és que s'aturin les obres a l'N-340, que només l'empitjoren", ha apuntat Navarro.

Tot i que s'ha tornat a criticar la poca implicació de la majoria de representats polítics en els talls de trànsit setmanals, Navarro ha celebrat que aquest divendres s'impliquin però ha avisat que caldrà que tingui continuïtat. "És una lluita de constància que en 40 anys no s'ha aconseguit i en dos dies no s'aconseguirà. El que tenim clar és que s'ha de lluitar i els necessitem a tots", ha reclamant.

Navarro ha animat als veïns que facin divulgació i trobin, en aquesta gran manifestació, nous suports a les protestes setmanals i ha aprofitat per agrair la constància dels que van cada setmana a tallar l'N-340. "Els veïns son incondicionals, venen a una hora casi impossible de venir, els felicitem. Ens encoratgen a seguir, són qui dia a dia creuen que ho podem aconseguir. Cada setmana venen, s'impliquen en agafar la pancarta, en què el tall es faci ben fet i en explicar que es fa un tall per la dignitat de les Terres de l'Ebre", ha afegit. / Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta