30 de juny del 2011

El festival Curt Redó obre la Fira al Carrer de Campredó

Aquest dijous a la nit comença a Campredó la quarta edició del festival Curt Redó, un certamen que té l’objectiu de difondre l’obra audiovisual d’autors de Campredó, de les Terres de l’Ebre i de tot el país. El festival Curt Rodó forma part de la Fira al Carrer de Campredó, que l’Associació Cultural Soldevila, l’associació de comerciants i empresaris Campredó Actiu, a més de la nova EMD de Campredó, organitzen fins al 2 de juliol. Així ho ha explicat un dels seus organitzadors, Oriol Gracià.

Una de les novetats de l’edició d’enguany del festival Curt Redó és un cafè tertúlia promogut per Òmnium Cultural, en què es debatrà la situació del cinema català i de la llei de promoció del català en el cinema. Amb tot, Gracià ha repassat els curtmetratges i documentals més destacats o interessants del festival, com 'On la terra abraça el mar', 'Els últims passadors' o 'Gotas de agua. La Batalla de l'Ebre'.

A banda, en el festival Curt Redó es podran veure un documental sobre el cantador de jotes Lo Teixidor i un altre sobre Josep Bo, l’autor de la cançó ‘Lo Carrilet de la Cava’, que són dos músics del territori que han mort recentment. L’organització del Curt Redó ha volgut retre’ls un homenatge i reforçar els vincles entre el festival de curtmetratges i Mestràlia. De fet, en aquesta fira d’artesans d’instruments musicals enguany també es presentarà el grup de jota al carrer de Campredó.

Encara dins del festival Curt Redó, divendres a la nit hi haurà un concert gratuït de Xeic!, el grup d’skà rural de Rasquera. L’altre concert del festival serà dissabte a la nit, amb el grup Rauxa, de rumba catalana, que també serà debades. Els concerts del Curt Redó començaran a partir de les dotze de la nit, un cop que acaben les projeccions.


Programa de la Fira al Carrer de Campredó

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta