28 de setembre del 2012

Móra d'Ebre, primer ajuntament de la Ribera d'Ebre a favor de la independència


MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- El ple de l'Ajuntament de Móra d'Ebre ha aprovat aquest dijous una moció de caràcter sobiranista, que insta el Parlament a sotmetre a votació una declaració unilateral de sobirania nacional de Catalunya, així com la possible convocatòria d'un referèndum sobre la independència. En la seua exposició de motius, el document també declara Móra d'Ebre "territori català lliure", tot convertint la capital de la Ribera d'Ebre en la primera població de la comarca que aprova aquesta declaració. La moció havia estat presentada pel grup d'Esquerra, i va rebre els vots a favor del govern de CiU, a més de l'abstenció dels regidors del PP i del PSC. De la mateixa manera, la moció dóna suport a l'Assemblea Nacional Catalana en les diferents accions que puga tirar endavant. De la mateixa manera, també es va aprovar l’adhesió de l’Ajuntament de Móra d’Ebre a l'entitat Òmnium Cultural, amb l’objectiu de contribuir a la difusió i la consciència de la cultura catalana.

D'altra banda, el ple de Móra d'Ebre també va aprovar definitivament el projecte per protegir i estabilitzar els talussos del penya-segat del castell. Amb aquest projecte, es pretén garantir la seguretat dels habitatges situats al carrer Gràcia, passeig de l’Ebre i la zona esportiva i recreativa del Club Nàutic. I al mateix temps, recuperar l’antiga sendera que connectava el riu i el castell.

A més, el ple va aprovar una modificació de les normes subsidiàries que ha de permetre la implantació a la població d’una nova inversió, centrada en un càmping resort, "un revulsiu econòmic i turístic per Móra d’Ebre i la comarca". Es tracta d’un model de càmping que combina l’acampada, l’oci i el lleure des de el punt de vista de l’estada mitja i curta.

Imatge Ajuntament de Móra d'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta