7 d’abril del 2014

Bel reclamarà a Renfe una alternativa a la suspensió del servei, si hi ha noves protestes de Trens Dignes


TORTOSA (Baix Ebre).- L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha assegurat aquest dilluns que, en cas d'una nova jornada de protesta, demanarà a Renfe que busque una solució per evitar deixar sense servei ferroviari l'estació de la capital del Baix Ebre. "Un acte puntual es pot entendre, i que es suspengui el servei per un dia entra dins del que és comprensible; però si algú pretén perpetuar-ho, reclamaré que es busqui una solució i s'actuï", ha assegurat. L'alcalde ha fet aquestes declaracions després que Renfe decidís, aquest diumenge, suspendre el servei ferroviari a l'estació de Tortosa, durant dos hores, per la nova acció reivindicativa #avuinopaguem, convocada per la Plataforma Trens Dignes, que havien pujat al tren sense pagar el bitllet.

L'alcalde ha assegurat que l'Ajuntament és el primer que ha reclamat a la Generalitat que cal abaixar les tarifes del servei ferroviari, i que el Govern s'ha compromès a estudiar-ho. Bel ha deixat clar que es pot entendre la protesta i la decisió de Renfe "en un moment puntual", però ha lamentat que aquest fet hagi perjudicat a usuaris que anaven a agafar el tren i no secundaven la protesta. Amb tot, Bel ha lamentat "l'aprofitament polític que fan alguns partits" de la reivindicació "legítima" de la Plataforma Trens Dignes. "Som els primers que reivindiquem una davallada en els preus, però sobta que les protestes s'intensifiquin quan per primera vegada el Govern està fent coses per millorar el servei ferroviari a les Terres de l'Ebre", ha manifestat.

Rebaixa en el preu del transport públic a Tortosa 

D'altra banda, l'alcalde ha avançat que l'Ajuntament se sent legitimat per reclamar una rebaixa en els preus del servei ferroviari perquè el govern municipal promourà una "baixada de preus substancial" de les tarifes de les línies de transport públic urbà de la ciutat. Bel, que no ha parlat de la rebaixa que s'aplicarà, ha explicat que en un mes passarà pel ple de l'Ajuntament la subhasta del nou concurs, que inclourà una modificació dels preus a la baixa.

Via ACN
Imatge Canal 21 Ebre

2 comentaris:

  1. Ai, ai, ai Fernando que me penso que fas trampa. A qui s'ha d'exigir i de manera enèrgica és a rodalies de la Generalitat, en concret a l'amic Vila, són ells qui gestionen i tenen responsabilitat sobre el ser vei. Entenc però, que és més fàcil seguir en la inèrcia de la culpa la tenen a Madrid, que reclamar a l'amo perquè sempre hem estat dòcils amb els superiors.

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta